DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a găsit variante de a lucra cu cei care iubesc lectura, acțiunile on-line fiind gândite pentru toate categoriile de vârstă. 

Potrivit directorului instituției, Lucian Dindirică, celor mici li se vor citi povești, cei care au examene vor avea acces al bibliografie și cărți, iar profesorii vor avea posibilitatea să țină ore „la distanță”.

„Vom avea, pentru cei mici vom avea „Ora de poveste”, live; pentru cei care anul acesta susțin examenele de capacitate și bacalaureat vom digitiza în regim de urgență întreaga bibliografie pentru fiecare examen în parte. Cărțile vor fi disponibile pe pagina instituției; vom pune la dispoziția profesorilor, la cerere, spațiu, aparatură și echipamente pentru predarea “de la distanță”;
De mâine(astăzi n.r.) vom anunța orele la care vor avea loc expoziții de carte (on-line)”, a anunțat Dindirică.

De asemenea, reprezentanții bibliotecii lucrează pentru flexibilizarea catalogului on-line în așa fel încât zeci de mii de cărți și reviste deja digitizate, din diferite domenii științifice, să fie disponibile și celor care nu au card de bibliotecă, cu respectarea drepturilor de autor.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.