Bicicliști și căruțași, amendați de polițiștii doljeni

Bicicliști și căruțași, amendați de polițiștii doljeni

2.250
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O acțiune pentru combaterea neregulilor comise de pietoni, biciclisti si conducătorii vehiculelor cu tracțiune animală, a fost derulată ieri, de către polițiștii doljeni. 

Cu acest prilej au fost aplicate 195 de sancțiuni contravenţionale, 31 vizând abateri comise de pietoni, 11 privind bicicliştii, iar 12 sancţiuni au fost aplicate căruţaşilor.

Valoarea sancţiunilor aplicate de poliţişti este de 56.000 lei.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 12 de permise de conducere şi retrase patru certificate de înmatriculare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    151

    Eu stiam ca, carutele au fost interzise de ani de zile, dar ce sa vezi, umbla nestingheriti prin oras si nu numai, ba chiar si pe drumurile europene. Si da, sunt si biciclisti care merg total aiurea pe strazi si nu numai. Traverseaza calare pe bicicleta pe trecerile de pietoni, merg si pe contrasesns uneori cativa dintre ei, de mers pe trotuare nici nu mai vorbesc desi este interzis, trecerea pe culoarea rosie a semaforului, seara nu poarta echipament corespunzator, lumini fata/spate si veste reflectorizanta. Multi dintre ei, si anume aia cu acele cursiere, nici macar ochii de pisica reflectorizante pe roti si in fata/spatele bicicletei, sonerie cum prevede legea sa aiba in mod obligatoriu o bicicleta cand iasa pe strazi. Daca ar fi sa se aplice legea ar da zeci de amenzi zilnic numai pe treaba asta. Multi cred ca daca au doar bicicleta nu trebuie sa respecte nimic, ci doar sa fie respectati in trafic de soferi

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.