DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Termenul de plată pentru impozit, cu bonificația de 10%, a fost amânat până la sfârșitul lunii iunie, primarul Craiovei, Mihail Genoiu, anunțând că actul normativ cu privire la această decizie a fost publicat în Monitorul Oficial al României. 

Impozitele vor putea fi plătite până la data de 30 iunie de către toți cei car vor să beneficieze de bonificația de 10 %.

„Termenul de plată pentru impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport se prorogă de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020, perioadă în care se vor primi în continuare bonificațiile stabilite de consililiul local. După ce în urmă cu o săptămână, am cerut alături de alți primari din cadrul Asociației Municipiilor din România această prorogare, iată că până la urmă, Guvernul a dat curs inițiativei noastre. Actul normativ adoptat de Guvern în acest sens a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial și a intrat în vigoare”, a scris pe Facebook, primarul Craiovei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.