Bugetul Craiovei, în dezbatere publică. Ce vor craiovenii

Bugetul Craiovei, în dezbatere publică. Ce vor craiovenii

1.157
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Dezbaterea pe marginea proiectului de buget din acest an a început de aproximativ o jumătate de oră, autoritățile locale prezentând cum vor fi cheltuiți banii și care sunt domeniile prioritare.

Pentru acest an, reprezentanții Primăriei Craiova au estimat venituri în valoare de 584,84 milioane de lei şi cheltuieli de 589,827 milioane de lei, ambele mai mari decât cele de anul trecut.

Cea mai mare sumă de bani este alocată cheltuielilor de funcţionare, respectiv 429.902.000 de lei, pentru dezvoltare fiind repartizată suma de 159.925.000 de lei.

În ceea ce-i privește pe craiovenii prezenți la dezbatere, propunerile și întrebările acestora fac referire la reabilitarea străzilor; amenajarea parcărilor, a locurilor de joacă unde au apărut probleme majore, câteva idei pentru spațiile verzi, domeniul sportiv, asistența socială. Aceștia s-au înscris pe o listă și vor adresa întrebări.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7434

  Sa faca naiba strazi din Craiova.. sa le asfalteze ca ne-am saturat sa rupem masinile prin gropi si vara pe arsita sa inspiram numai praf…
  Jumatate din Craiova arata ca in evul mediul.. Craiova nu inseamna doar centrul si zona 1.. ca toti craiovenii platesc taxe si impozite la bugetul local deci in mod normal ar trebui normalizate conditiile in infrastructura peste tot prin Craiova..

  Stai in Craiova dar faci focul pe centrala cu carbuni sau pe lemne.. mancarea la butelie si umbli pe strada de pamant.. cu praf pe caldura.. namoale pe ploaie.. si gropi in ambele cazuri meteorologice..

  Plus ca in nomenclatorul strazilor astfel de strazi figureaza ca ASFALTATE.. pai daca s-ar pune cineva pe ei ar face puscarie grea pentru astfel de falsuri grosolane.. si batjocuri ordinare..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.