Bugetul Craiovei, scos la consultare publică. Cetățenii, invitați la propuneri și sugestii

Bugetul Craiovei, scos la consultare publică. Cetățenii, invitați la propuneri și sugestii

2.613
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Municipalitatea craioveană a publicat proiectul privind bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Craiova pentru anul 2020, în vederea consultării publice. Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectul supus consultării, până la data de 7. februarie 2020.
Primăria Craiova a prevăzut, anul acesta, suma de 668 de milioane de lei, cu circa 100 de milioane mai mare decât cea prevăzută în 2019.
Din total, 453 de milioane de lei sunt prinși la secțiunea de funcționare, în timp ce 213 milioane de lei figurează la secțiunea de dezvoltare.
Cheltuielile cu personalul sunt estimate la 48 de milioane de lei.
În conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind transparenta decizională în administrația publică, municipalitățile sunt obligate să supună consultării publice proiectele de hotărâre privind aprobarea bugetelor. Astfel, cetățenii și personele juridice pot depune, până vineri, 7 februarie, la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, str A.I. Cuza nr. 7 sau e-mail: consultarepublica@primariacraiova.ro”, propuneri, sugestii sau opinii. 
Întregul proiect poate fi consultat AICI.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.