Bulgar prins la vamă cu 881 de pastile interzise pe bază de...

Bulgar prins la vamă cu 881 de pastile interzise pe bază de testosteron

3.406
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un cetățean bulgar în vârstă de 35 de ani, a fost prins cu 881 de pastile interzise pe bază de testosteron şi ulterior i-au fost confiscate la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat.

„Au fost descoperite, printre colete, 881 de pastile, fiole și sticluţe care conţin substanţa Testosteron E., substanţă dopantă cu grad mare de risc, inclusă în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008, dar și 100 cartușe cu gaz pentru arme neletale pentru care şoferul microbuzului, cetățeanul bulgar Y.N.G., în vârstă de 35 de ani, nu poseda niciun document de provenienţă sau autorizaţie de transport emisă de autorităţile competente“, se arată în comunicatul emis de Poliția de Frontieră.

Produsele care conțin testosteron sunt interzise deoarece este o substanță  dopantă, cu grad mare de risc, care poate provoca chiar moartea.
Şoferul care transporta de la o firmă din Bulgaria, bunuri în valoare de 556. 840 de lei, cartuşe cu gaz şi substanțe interzise, a fost oprit şi i s-a confiscat de către autoritățile vamale, tot ce deținea la el.

„Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 557.840 lei, şi cartuşele cu gaz au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar substanţele interzise au fost predate autorităţii vamale care a aplicat o sancţiune contravenţională“, se mai arată în comunicatul emis de Poliția de Frontieră.

Şoferul nu avea acte pe nici un bun pe care îl deținea şi nici o autorizație emisă de către autoritățile competente.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.