DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vineri, Agenţia Judeţeană  pentru Ocuparea Forţei de Muncă  Dolj va organiza Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment care se va desfăşura cu sprijinul Fundației pentru Tineret, la sediul Casei Tineretului din Craiova începând cu ora 09.00.

În vederea organizării acestei acţiuni au fost contactaţi 127 agenţi economici, informează AJOFM Dolj.

Astfel, până la data de 05 mai, şi-au anunţat participarea 13agenţi economici.Din totalul de 899 locuri de muncă pe care aceştia le oferă, 25 sunt pentru persoanele cu studii superioare ( programator, inginer, agent vanzari, analist IT, inginer retele, sef santier etc) şi 874 locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare (lacatus mecanic, vopsitor auto, electromecanic, ambalator, femeie de serviciu, cofetar, vanzator, brutar, pariser etc).

„Precizăm faptul că acestea sunt date preliminarii, iar agentii economici care dispun de locuri de muncă vacante şi doresc să participe la Bursa Generală Locurilor de Muncă sunt asteptaţi să îşi depună  ofertele privind locurile de muncă ce vor fi oferite în cadrul bursei.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă una dintre măsurile active destinată corelării cererii și ofertei de forță de muncă, aflată mereu în atenția Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj. Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare a forței de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toți cei aflați în căutarea unui loc de muncă interesați, de a cunoște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii profesionale sau, în ultimă instanță, să se orienteze/reorienteze profesional către ocupații cu mai mari posibilități de angajare pe termen mediu și lung”, spun reprezentanții AJOFM Dolj.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.