DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

827 persoane au participat, vineri, la Bursa Locurilor de Muncă, organizată la Craiova, 358 fiind selectate în vederea angajării. Totodată, 10 participanți au fost încadrați în muncă.

Dintre persoanele angajate pe loc, două persoane cu studii superioare și opt persoane fară studii superioare.

Această acțiune a fost organizată la nivel național și reprezintă una dintre măsurile active promovate în vederea atingerii obiectivului principal al instituției: creșterea șanselor de ocuparea a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă  și implicit reducerea șomajului.

În Dolj, în vederea organizării acestei acţiuni au fost contactaţi 169 agenţi economici, 45 dintre aceştia participând la eveniment.

Au fost comunicate 1.070 locuri de muncă, astfel:

44 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare director tehnic, inginer electromecanic, referent, inginer de sistem ininformatică, inginer mecanic, economist, inginer mecanic;

1026 locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare lucrător gestionar, dispecer, agent de securitate, sudor, ospătar, chelner, agent de vânzări, șofer autocamionde investigaţii şi protecţie, activităţi de peisagistică şi servicii pentru clădiri, mecanic agricol ;

Evaluarea finală a rezultatelor Bursei Generale a Locurilor de Muncă va fi realizată la o lună de la data desfăşurării.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.