DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

După anunțul făcut de Raed Arafat, marți seara, restaurantele, cafenelele, teatrele, cinematografele și sălile de spectacol din Craiova ar putea reveni asupra programului. Arafat a spus că acolo unde rata de infectare este cuprinsă între 1.5 și 3 la mia de locuitori, unitățile anterior amintite pot funcționa cu o capacitate de 30% și cu program redus până la ora 23.00. 

Șeful DSU a precizat că activitatea se închide complet dacă rata de infectare depășește pragul de 3 la mia de locuitori.

„Referitor la programul teatrelor, cinematografelor, sălilor de spectacole, restaurantelor, cafenelelor, acolo unde incidența e sub sau egală cu 1,5 la mie, ele vor funcționa cu capacitatea de 50%. Atunci când incidența depășește 1,5 și până la 3 la mie vor funcționa cu capacitate de 30%, iar programul va fi redus până la ora 23.00. Atunci când incidența depășește 3 la mie, activitatea va fi sistată”, a anunțat Raed Arafat, marți seara.

Rămâne de văzut dacă se va reveni asupra deciziei județene luate luni seara, potrivit căreia activitatea tuturor restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacol, a celor de jocuri de noroc din Craiova este sistată până în data de 26 octombrie inclusiv.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.