Calafat: A găsit un portofel și l-a predat poliției

Calafat: A găsit un portofel și l-a predat poliției

1.249
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 55 de ani, din Calafat s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Calafat, ieri, pentru a preda un portofel găsit pe o bancă situată în fața pieței agroalimentare din Calafat.

Potrivit IPJ Dolj, în scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul portofelului, un bărbat de 33 de ani, comuna Ghidici, căruia i-a fost restituit portofelul care continea  sumele de 100 de euro, și 17 lei, precum și documente de identitate, permis de conducere, carduri bancare și carduri de sănătate.

„Gestul bărbatului care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a preda un portofel găsit, este unul care să ne amintească în primul rând ce înseamnă să fii un om responsabil, cu atât mai mult în aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm, în care comportamentul responsabil, pentru respectarea recomandărilor medicale, are o importanţă deosebită”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

 

2 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  303

  A dat dovada de spirit civic. Responsabil inseamna cu totul altceva.

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7670

  Eu pastram portofelul… ori il lasam acolo. M-am jurat ca pe la sectiile de militie nu mai calc nesilit de nimeni
  Poate ma duceam la adresa si ii bagam portofelul in posta dar la sectiile de militie doar cu mandat de aducere mai calc.
  Nu vreau sa mai am de-a-face cu gabori in viata mea. Gaborii sa-si vada de treaba lor. Asta le doresc la toti sa nu aiba de-a-face cu gabori niciodata in viata.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.