DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două persoane s-au prezentat la sediul Poliției Calafat pentru a restitui două portofele pe care le-au găsit pe raza localității. 

Potrivit IPJ Dolj, ieri, la sediul Poliției Municipiului Calafat s-a prezentat o femeie în vârstă de 51 de ani, din localitate, care a predat un portofel, pe care a spus că l-a găsit în zona pieței agroalimentare din localitate.

„În interior a fost găsită suma de 350 de lei, precum și mai multe carduri emise pe numele unei femei de 59 de ani, din Hunedoara. Polițiștii au contactat persoana care pierduse portofelul, aceasta expirmându-și mulțumirea și fericirea pentru că a reușit să își recupereze banii și bunurile pierdute”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

De asemenea, la data de 11 aprilie, mai fusese înregistrat un caz asemănător la nivelul Poliției Municipiului Calafat.

La sediul poliției s-a prezentat un adolescent în vârstă de 14 ani, din Calafat, care a găsit un portofel în care se aflau sumele de 160 de lei, 10 euro și 5 leva.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice persoana care pierduse portofelul, o tânără de 17 ani, din Ciupercenii Noi, care s-a bucurat  să își recupereze banii”, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.