Calorifere calde în timpul nopții. Termo Craiova începe probele

Calorifere calde în timpul nopții. Termo Craiova începe probele

2.671
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Începând din data de 17 octombrie, între orele 20.00 și 8.00, se vor efectua probele la cald în vederea furnizării agentului termic pentru încălzire, în municipiul Craiova. 

În scopul limitării pierderilor de apă și agent termic, asociațiilor de proprietari le revine obligația să anunțe la sediul Termo Craiova și la obiectivul termic respectiv toate intervențiile care se execută la instalațiile interioare ale blocurilor de locuințe, anunță SC Termo Craiova.

De asemenea, vor fi anunțate în timpul cel mai scurt toate defecțiunile apărute la subsolurile tehnice ale blocurilor de locuințe în circuitele de apă rece, apă caldă sau agent termic pentru încălzire și se vor lua toate măsurile necesare pentru remedierea operativă a acestora.

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  271

  Parca prima data se faceau proble la rece, acum fac direct la cald cand afara este vara? sau pe timpul noptii sunt 10 grade ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.