Campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova

Campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova

3.301
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociația Studenţilor din Facultatea de Litere și Organizația Studenților Politehniști Profil Electric Craiova derulează o campanie de strângere de fonduri pentru dotarea, cu cele necesare, a Spitalului de Boli Infecțioase din Craiova.

Vă invităm pe toți cei pentru care Universitatea din Craiova și mediul academic craiovean reprezintă sau a reprezentat un punct de referință în ceea ce vă definește astăzi ca adulți, specialiști, formați, perfecționati, dar mai ales ca OAMENI, să fim împreună pentru a recâştiga viitorul sănătos al comunității noastre.
Haideți să salutăm și să sprijinim eforturile celor care nu stau acasă pentru ca noi, când vom ieși din casă, să fim sănătoși, alături de toți cei dragi nouă! 

Veniţi şi voi în linia I și donaţi pentru ca Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”, Craiova, care îngrijește, în orașul nostru, bolnavii diagnosticați cu virusul COVID 19, să dispună de tot ceea ce este medical și uman necesar, pentru a oferi celor în nevoie, cele mai bune condiții pentru un viitor sănătos al nostru, al tuturor!”, arată studenții.

Persoanele care doresc pot dona în: 

Cont bancar: RO07PIRB1701730649001000, deschis la Piraeus Bank 

Asociatia Studentilor din Facultatea de Litere din Craiova Adresa: Str. A.I. Cuza, nr. 13, sala 206 CUI: 2359071710

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9543

  In general strangerile de fonduri pentru cauze nobile sunt de apreciat, insa aici vorbim de un spital care este in jurisdictia statului .De ce statul nu aloca fonduri pentru dotarea spitalelor ? De ce statul a scazut cu 22% bugetul sanatatii care era deja alocat ? Raspunsul e cat se poate de simplu : deoarece doreste sa falimenteze aceste spitale , pe care ulterior sa le privatizeze , astfel incat serviciile medicale sa fie private si sa coste inzecit .

  Tel : 0768 32 22 23Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.