Campanie de ecologizare în toate cartierele Craiovei

Campanie de ecologizare în toate cartierele Craiovei

856
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5.00)

O amplă campanie de ecologizare se va derula în Craiova, timp de o lună, începând cu data de 16 mai, cei peste 200 de voluntari implicați în acțiune urmând să curețe zonele publice ale urbei.

Potrivit reprezentanților SC Salubritatea SA, campania de ecologizare CleanUP Craiova vizează conștientizarea populației municipiului Craiova asupra importanței unui mediu curat.

Timp de o lună, 200 de voluntari vor curăța parcările, aleile, spațiile verzi și locurile de joacă din cartierele de blocuri ale orașului, fiind sprijiniți logistic și organizatoric în această acțiune de echipele SC Salubritate Craiova SRL.

În cadrul campaniei, operatorul de salubritate va pune la dispoziția voluntarilor mănuși, saci și va asigura, prin mijloace proprii, transportul deșeurilor strânse.

„Credem că schimbarea începe cu fiecare din noi și că putem da un exemplu, prin acțiunea noastră, întregii comunități craiovene. Vom încuraja și sprijini mereu orice inițiativă care are ca finalitate un oraș mai curat”,  a declarat Mihai Butari, director general în cadrul SC Salubritate Craiova SRL.

Pe lângă igienizarea cartierelor, voluntarii Asociației Junior Chamber International din Craiova vor desfășura și o campanie stradală de informare a cetățenilor cu privire la gestionarea corectă a deșeurilor și a importanței colectării selective a deșeurilor și vor desfășura o serie de eco-ateliere în unități de învățământ din municipiu.

„Misiunea noastră este aceea de a implica tinerii în activități care au ca scop dezvoltarea comunității locale și a conceptului de cetățenie activă. Dacă ești un craiovean responsabil și cu inițiativă te invităm alături de noi în acest demers pentru că numai împreună putem schimba comportamente”, a menționat Iulian Tănase, vicepreședinte în cadrul JCI Craiova.

CleanUp Craiova face parte din seria evenimentelor menite să susțină candidatura municipiului nostru la titlul de Capitală a Tineretului din România 2020-2021.

Acțiunea de ecologizare va fi desfășurată de Asociația Junior Chamber International (JCI) Craiova împreună cu Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă și Centrul de voluntariat Voluntaris, în parteneriat cu SC Salubritate Craiova SRL.

2 COMENTARII

 1. #1
  Junior
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  90

  Decat sa aduca oameni sa faca curat dupa niste cretini retardati, mai bine pune militia la treaba sa dea amenzi nesimtitilor de cateva ori, sa vedem atunci daca mai aruca mizeria pe jos. Daca militia doarme si nu ia masuri, normal ca romanii cretinoizi si retardati sa arunce pe jos desi au cosul de gunoi la 2 metri distanta. Asta este cea mai buna masura, sa se aplice legea, nu sa cheme oameni care sa munceasca degeaba, sa faca curat dupa niste idioti needucati. Astora le trebuie cateva amenzi babane sa-i usture gaoaza ca sa inceapa civilizarea, caci la noi nu merge decat cu parul, nu cu vorba buna.

 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   13-04-2016
  Mesaje
  23

  saptamana trecuta veneam din valea rosie spre centrul pe 1848 cred ca este strada un nesimtit din masina arunca din mers o cutie de coca cola . Era si incepator ce educatie ia oferit masa decat ca a fost aruncat din p*la direct la masa in pi*da.
  Imi este scarba de aceste jeguri, eu ce manac in masina le las in masina si unde opresc si gasesc un cos fac curat in masina

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.