Când se schimbă gazonul de pe „Oblemenco” și cât va plăti Primăria...

Când se schimbă gazonul de pe „Oblemenco” și cât va plăti Primăria Craiova

3.751
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Gazonul de pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova va fi schimbat cu unul hibrid, CNI aprobând ideea municipalității de a avea, pe arenă, gazon mixt. Primăria Craiova va participa financiar la această schimbare, suma pe care o va plăti fiind de 297.500 euro.

Reprezentanții Primăriei Craiovei au primit răspuns de la CNI, miercuri, edilul Mihail Genoiu anunțând faptul că lucrările ar putea demara chiar în această săptămână.

„Spunem că avem ceea ce ne-am dorit. Este cel mai scump gazon, de la această oră, avem lângă noi constructorul care-și asumă toate lucrările și nu pierdem garanția stadionului. Mai mult decât atât, vom fi prezenți pe stadion din momentul în care va fi decopertat gazonul și până se va finaliza. Nu vom sta deoparte, să nu știm ce se întâmplă acolo. Nu avem informații cu privire la costul total al proiectului, cert este cofinanțarea de 297.500 euro, suma este cu TVA. Dar noi vom primi facturi, situația lucrărilor și vom vedea toate sumele investite. Eu cred că aceste sume sunt mult mai mari decât cofinanțarea noastră”, a precizat Genoiu.

Primarul are un mesaj și pentru Victor Pițurcă. Edilul are încredere că Pițurcă le va fi alături în toată această perioadă de derulare a lucrărilor.

Pentru a fi aprobată alocarea acestei sume, joi, va avea loc o ședință de consiliu local, după care se intenționează obținerea cât mai rapidă a vizei de legalitate de la prefect, pentru ca ulterior constructorul să înceapă lucrările.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    270

    Cel mai scump nu inseamna automat si cel mai bun. Este valabila meteahna asta ca la orice produs. Poti sa iei ceva mult mai ieftin si sa fie la aceasi calitate sau chiar mai bun decat alea scumpe. Degeaba ne laudam ca dam 300k de euro pe o juma de pogon de iarba, daca il luam de la firma mafiotului x la pret exorbitant si care ne minte ca in 5-7 zile putem sa jucam pe el. Maergeti ba in Anglia, in Olanda, in Spania, si vedeti de unde cumpara aia gazoane, si puneti dracu pamant calumea nu nisip de se rupe la o simpla calcare pe el. La scotieni la meciul cu CFR in UEFFA ploua torential de ore bune, si gazonul arata impecabil, drenaj bun, fara balti, de namol nu mai zic, plus ca arata ca o masa de biliard. Asta asa ca un exemplu. Daca vreti, dam exemple si din Italia, unde este canicula de 40 de grade vara ca si la noi, si au stadioane acoperite, dar gazon impecabil. Terminati cu babauri dastea ca altii au alte clime, ca e aerisit gazonul si alte rahaturi. Faceti ca la orice constructie in Romania, produs de tot cacatul pe bani foarte, foarte multi. Nu mai va aduc aminte ca delirati ca au lua instalatii de lumina artificiala, pentru fotosinteza ca nu intra lumina pe gazon ca este stadionul acoperit si alte elucubatii. Asta se intampla intr-un stat mafiot care este cu ochii numai pe ciordeala, si face lucruri de cacat la preturi exagerate. Asta-i Rmania !!!

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7623

    Pe garantie pe gratis nu puteau sa il schimbe? De ce nu schimba Rotaru din banii lui gazonul de ce ia bani de la mine din buzunar sa schimbe gazonul unui stadion dat pe gratis unei societati comerciale in exclusivitate? Mie nu-mi convine treaba asta. Mai bine ar asfalta strazi si ar face trotuare in satul cu blocuri numit Craiova.. de banii mei si ai altora.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.