DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Clădirile în care funcţionează Institutul de Medicină Legală din Craiova sunt în plin proces de reabilitare, echipele de muncitori aducând proiectul într-un stadiu avansat, potrivit anunţului făcut de către preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile. 

În corpul de clădire din partea dreaptă a curții s-au finalizat lucrările exterioare, iar acum se efectuează ultimele finisaje la interior, a menţionat şeful administraţiei judeţene, în urma unei vizite pe şantier.
„La corpul principal al IML s-a decopertat fațada, s-au montat o parte dintre elementele de tâmplărie exterioară și se va trece la tencuirea pereților. Constructorul m-a informat că, de săptămâna viitoare, urmează să înceapă lucrările în interiorul clădirii. Reparația clădirii Institutului de Medicină Legală presupune intervenții la acoperiș, refacerea tencuielilor, montarea de noi elemente de tâmplărie, precum și schimbarea tuturor instalațiilor sanitare, termice și electrice”, a mai precizat Cosmin Vasile.

Lucrarea urmează să fie finalizată în primăvara anului viitor.

Reabilitarea se face cu bani din bugetul judeţean, întreaga investiţie însemnând 380.000 de euro.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.