CAO taie apa restanțierilor. Zeci de blocuri din Craiova, pe lista neagră

CAO taie apa restanțierilor. Zeci de blocuri din Craiova, pe lista neagră

4.861
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Compania de Apă Oltenia va întrerupe furnizarea apei pentru mai multe blocuri din Craiova, la baza acestei decizii stând facturilor restante.

Potrivit conducerii Companiei de Apă Oltenia, se va sista furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă pentru blocurile de locuințe aparținând asociațiilor de proprietari/locatari, respectând un anumit grafic: în data de 04 septembrie 2018, Asociatia de locatari nr.14, 1 Mai; în data de 11 septembrie 2018, Asociația de locatari nr.9, 1 Mai, în data de 18 septembrie 2018, Asociația de proprietari nr.1A Tineretului, Craiovița Nouă și în data de 25 septembrie 2018, Asociația de locatari nr.7, 1 Mai.

„Se asigură apă potabilă prin intermediul fântânilor stradale aflate în zonă (sub 500m), iar unde acestea nu există, societatea noastră va deplasa cisterne care vor asigura necesarul de apă. Măsura sistării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă ca urmare a neachitării debitelor restante, va continua şi în perioada următoare”, a precizat Adriana Cîmpeanu, director general al CAO.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.