DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 162.000 de pachete de țigări au fost găsite ascunse într-un camion care a intrat în țară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet din județul Dolj. 

Captura de ţigări este cea mai mare înregistrată de poliţiştii de frontieră în acest an, iar valoarea acesteia se ridică la peste 2,4 milioane lei, spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Şoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, cărămidă din Grecia pentru o societate comercială din România.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă al camionului, un perete fals în spatele căruia erau depozitate mai multe cutii ce conţineau ţigarete.

„Mijlocul de transport a fost dus la sediul Direcţiei Regionale Vamale Craiova, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea totală de 162.500 pachete cu țigări, în valoare de 2.437.500 lei. În cadrul cercetărilor, şoferul a declarat că el este angajatul firmei care deţine camionul şi nu are cunoştinţă despre marfa ascunsă în interiorul acestuia”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Țigările au fost confiscate.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.