DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La doar patru anișori, o fetiță din Craiova luptă cu o boală care i-a furat momente importante din etapele vieții, iar pentru a ieși victorioasă din această bătălie, Carla are nevoie de fiecare dintre noi. 

Până în luna octombrie a anului trecut, Carla era o fetiță fără probleme. Liniștea ei și a familiei sale a fost distrusă la aflarea unui diagniostic crunt: leucemie acută limfoblastica ( sau LAL abreviat) tip B high risk.

Fetiței i s-a făcut rău la grădiniță și după investigații medicale a venit această nemiloasă veste.

Carla a început de îndată tratamentul ce se impune într-o clinică din București. Clipe petrecute în spital, sărbători de iarnă departe de cei dragi, zile mai bune, altele dimpotrivă, zâmbete și o forță inimaginabilă de a merge mai departe.

În toată această luptă pentru viață, Carla are nevoie de noi. Trebuie să ajungă urgent într-o clinică din Italia.

Cheltuielile sunt mari, dar fiecare dintre noi poate fi sprijin în lupta micuței pentru a reuși în această luptă.

„Desi am doar 4 anisori si toti cunoscutii ma stiu a fi o luptatoare, Doamne Doamne a vrut sa le dovedesc asta si necunoscutilor cu scopul de a invinge crunta boala cu care am fost diagnosticata recent – leucemie acuta limfoblastica high risk. Daca doriti sa ma sprijiniti in a face imposibilul posibil, ma puteti ajuta cu un share sau o mica donatie in unul din conturile de mai jos iar eu promit sa fac tot ce imi sta in putinta sa ma fac bine repede ca sa pot zambi din nou. Cu drag, Carla”, este mesajul micuței din Craiova, scris cu ajutorul mamei sale.

Donații pot fi făcute în conturile:

Banca Transilvania
Titular cont : Chirculescu Silvestru Tiberiu
Cont LEI :
RO94BTRLRONCRT0629614101
Cont EURO :
RO44BTRLEURCRTO629614101
Cont GBP :
RO02BTRLGBPCRT0629614101
Revolut :
https://revolut.me/silvesr7h0
PayPal :
https://www.paypal.me/SChirculescu

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.