Cărți noi în biblioteca amenajată în incinta Aeroportului Craiova

Cărți noi în biblioteca amenajată în incinta Aeroportului Craiova

768
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Proiectul „FlyingBooks”, aparținând Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, demarat în anul 2015 și menit să încurajeze lectura în spații neconvenționale, în acest caz Aeroportul Craiova, se bucură de același succes ca în prima zi, anunță reprezentanții instituției. 

Astfel, bibliotecarii au transportat, joi, la Aeroportul Craiova, încă 1.500 de cărți, care completează fondul de carte deja existent pe rafturile de la terminalul „plecări”.

În felul acesta, toți cei care aleg transportul aerian au parte de o surpriză plăcută și de posibilitatea de a petrece timpul în compania unei cărți, pe durata călătoriei cu avion

„Manifestăm un interes deosebit față de biblioteca din aeroport. Practic, cei care vin sau pleacă din Craiova trec prin filtrul lecturii. Acest lucru, departe de a reprezenta o corvoadă, este o bună oportunitate de a ne îmbunătăți timpul de așteptare sau de călătorie. Știm cu toții faptul că în cărți se pot identifica cei mai buni tovarăși de drum. Tocmai de aceea am lansat acest proiect și am decis, în mod regulat, să completăm și înnoim fondul de carte. Reacțiile pe care le-a determinat proiectul ne-a demonstrat faptul că oamenii, în număr tot mai mare, aleg să călătorească în compania cărților”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” din Craiova.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  305

  Tara arde si baba se piaptana. Asta da stire ce intereseaza pe oameni…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.