DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică Dolj au organizat, timp de aproximativ două săptămâni, o acțiune pentru verificarea modului de asigurare a protecţiei antiefracţie a caselor de amanet, schimb valutar şi unităţilor unde se prelucrează şi comercializează bijuterii.

Activitățile au fost desfășurate de polițiști de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, fiind verificate 138 de societăți comerciale și tot atâtea sisteme de alarmă și echipaje de intervenție.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat nouă sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 30.000 de lei și totodată au instruit reprezentanții obiectivelor vizate, personalul de serviciu, cât și agenții de intervenție cu privire la modul de acțiune, precum și pentru prevenirea victimizării acestora, în cazul producerii unor evenimente negative.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.