Câștigătorii Competiției Tinereții, premiați. Colegiul Frații Buzești, locul I în clasament

Câștigătorii Competiției Tinereții, premiați. Colegiul Frații Buzești, locul I în clasament

1.921
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Câștigărorii celei de-a XI-a ediții a Competiţiei Tinereţii, organizată de Direcția Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, au fost premiați, luni, festivitatea având loc la Universitatea din Craiova.

Zeci de elevi de la liceele doljene participante dar şi profesorii, care i-au susţinut şi coordonat pe parcursul întregului an, au marcat finalul acestei competiții, derulate în anul şcolar 2018 – 2019, ediție ce a avut ca temă „Oltenia altfel”.

„Amintim că la ediţia din acest an, care a avut tema „Oltenia altfel”, s-au înscris 18 licee doljene. Câştigătorul titlului de „Liceul Anului”  a fost obţinut de către Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”. Locul II a fost ocupat de Colegiul „Ştefan Odobleja”, locul III de Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu”, iar menţiunea a fost decernată Liceului Teoretic „Independenţa” Calafat”, a precizat Rodica Fota, purtător de cuvânt al DJTS Dolj.

Aceasta a mai spus că s-au acordat trei premii speciale, următoarelor licee: premiul pentru fair – play – Colegiului Naţional Militar „Tudor Vladimirescu”; premiul pentru implicare – Liceului Teoretic „Tudor Arghezi” şi premiul pentru creativitate – Liceului „Traian Vuia”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.