Căsuțele de la Târgul de Crăciun din Craiova, închise în seara deschiderii...

Căsuțele de la Târgul de Crăciun din Craiova, închise în seara deschiderii evenimentului

5.123
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Căsuțele unde comercianții urmau să vândă diverse produse în cadrul Târgului de Crăciun de la Craiova, deschis oficial în aceasta seara, au fost închise în urma controlului efectuat, imediat după deschidere, de mai multe instituții abilitate. 

Reprezentanţii Direcției Sanitar Veterinare Dolj ar fi depistat că vânzătorilor le lipsesc anumite avize pe care ar fi trebuit să le obțină înainte de a demara activitatea.

Instituțiile care au luat decizia închiderii căsuțelor vor reveni cu o informare în acest sens și vor explica situația.

În această seară a fost aprins iluminatul festiv în municipiul Craiova, întreaga acțiune putând fi urmărită online. Autoritățile dau asigurări că au fost luate toate măsurile specifice acestei perioade. 

5 COMENTARII

 1. #1
  Junior
  Data de inscriere
   19-01-2008
  Mesaje
  53

  Administratia locala rosie este de-o nesimtire incredibila …. Le-a luat banii comerciantilor pe chirie, dar NU a luat si avizele de functionarea a balciotecii!!! Asta se intampla cand ”duamna” crede ca orasul nostru e propria-i mosie si doar ea poate face legea!!!

 2. #2
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9556

  Statul polițienesc își arata „inteligenta” la Craiova! e o inscenare de prost gust facuta de niste cretini probabil . Cum sa faci control imediat dupa ? De ce nu ai impus de la inceput participantilor tipul de avize de care sa dispuna pentru deschidere ? Au așteptat bieții copii, au numărat orele până la aprinderea luminilor ca în noaptea de Revelion și ce-ați făcut voi?!!!Le-ați distrus și această mică bucurie!!! Acum distrugeți și bucuria copiilor! Ce v-ați gândit voi, ca după toată această perioadă grea, când copiii noștri au fost nevoiți să se izoleze, să rupă orice legătura cu prietenii, cu școala, să le stricați și bucuria, mica bucurie, a aprinderii luminițelor de sărbători în Craiova?

  Perpetuum Mobile
 3. #3
  Senior Member
  Data de inscriere
   03-10-2005
  Locatie
   Craiova, Romania
  Mesaje
  864

  Foarte bine.

  Cosmote 0764607451id:nistor33
 4. #4
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7686

  Ne-a furat biciușcarul împreună cu mutul Paștele, acum ne fură și Crăciunul și anul Nou. Până aici. Noi avem puterea. E timpul să-i penalizăm prin vot pe 6 Decembrie 2020 !!
  Dacă mai votați PNL înseamnă că sunteți chiar masochiști.

 5. #5
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9556
  Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.