Câte firme din Dolj au optat pentru High-Tech Industry Park Craiova

Câte firme din Dolj au optat pentru High-Tech Industry Park Craiova

34.300
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

High-Tech Industry Park Craiova găzduiește, în prezent,  41 de firme care au capital doljean și trei cu capital românesc, anunță conducerea parcului. 

„Ne bucurăm că am putut să le oferim rezidenților noștri condițiile necesare pentru ca aceștia să-și poată dezvolta afacerile, aici, acasă. Faptul că peste 90% dintre ei sunt firme locale, din județul Dolj, înseamnă că parcul, cu ajutorul Consiliului Județean Dolj și cu cel al Primăriei Craiova, a reușit să își îndeplinească scopul de a încuraja business-urile locale și de a crea noi locuri de muncă pentru doljeni. Continuăm să conlucrăm pentru a le oferi cele mai bune condiții de dezvoltare societăților care ne-au ales pentru a le fi casă”, a declarat directorul High-Tech Industry Park Craiova, Ionuț Pîrvulescu.

În prezent, parcul industrial cu o suprafață totală de 27,63 ha este ocupat la capacitate maximă, având atât investiții finalizate, cât și în curs de finalizare.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […]  » Citește mai mult… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.