Câțiva craioveni rezistă

Câțiva craioveni rezistă

3.452
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Câțiva craioveni „insistă să reziste” după ce astăzi Comisia juridică din Senat a votat un amendament la Legea graţierii, potrivit căruia persoanele condamnate pentru luare sau dare de mită şi trafic sau cumpărare de influenţă vor fi grațiate.

 „Nu mai rezistăm să-i vedem cu nemerniciile lor. Aici în stradă rezistăm până la capăt, trebuie să rezistăm. Nu se poate altfel. Am venit și înainte de ordonanță, sper să le vină mintea la cap celor care ne conduc, altfel o să ne tot vedem pe aici”, a declarat Mari Dobre. „Să plece acasă cei care sunt la putere și să lase alții cărărora le pasă de țară să guverneze”,  spus o altă protestatară.
Oamenii spun că sunt dispuși să iasă în fiecare seară dacă legea va fi votată și sun convinși că numărul lor va crește. La București au ieșit la proteste câteva mii de oameni.
Amendamenul care a scos oamenii în stradă a fost propus de fostul președinte Traian Băsescu. „Am propus-o ( n.r.- luarea de mită ) pentru graţiere, având în vedere că se face eventuala graţiere cu plata prejudiciului şi având în vedere că nu discutăm de recidivişti. E uşor de înţeles ce mă mobilizează. Până la ultima lege a finanţării campaniilor electorale, toate partidele pot fi acuzate, aşa cum s-a şi întâmplat cu foarte mulţi oameni şi de luare de mită şi de abuz în serviciu, lucruri pe care se cam merge. Eu sunt de acord să fie pedepsiţi cei care au dus banii acasă. Şi trebuie pedepsiţi. Banii ăştia s-au dus în geci, în umbrele, pentru că aşa au funcţionat lucrurile în realitate. Dacă ne facem acum că au venit Fecioarele Maria, neprihănite şi Parchetele noastre pleacă pe această linie, asta a creat o atmosferă de supunere a clasei politice”, a declarat acesta pentru Mediafax.


3 COMENTARII

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9257

    E dreptul lor sa protesteze, insa noaptea ? ca hotii ? hah ha ha [h]gutzaceuameni[/h]

    Tel : 0768 32 22 23Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    277
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    E dreptul lor sa protesteze, insa noaptea ? ca hotii ? hah ha ha [h]gutzaceuameni[/h]

    Cum poti jigni oameni in varsta spunandu-le hoti?? Tu ai minte?? Ei sunt cei ce nu se lasa calcati in picioare de unii ce vor sa legalizeze mita si darea de mita,adica cea care distruge cam tot in tara asta! Deaia domnisoara noi nu avem autostrazi,iar cele cateva ce le avem sunt de 7..8 ori mai scumpe ca in Germania si tot de 7..8 ori mai proaste..deaia nu avem spitale si lista poate continua!! Vai si amar de gandirea ta! aa..si in caz ca ai 12..13 ani..te rog sa-ti accepti scuzele..nu am stiut ca eti 1 copil!

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-05-2017
    Mesaje
    0

    Faptul ca niste „prapaditi” „rezista” este fix egal cu zero, cel mai nasol este ca mafia este in floare, si rezista de 27 de ani, si lucreaza zi si noapte.. Of, of, politrucii astia, ar trebuii macelariti cu mitralierele, in special pesedistii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.