DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Medicul Alexandru Rafila susţine că numărul bolnavilor de COVID-19 aflaţi la Terapie Intensivă va începe să scadă peste o lună. Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii a ajuns la această concluzie după ce a analizat situaţia actuală din spitale.

Rafila apreciază că numărul românilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 va începe să scadă peste 30 de zile, scrie România Tv.

„Eu cred că vom intra într-o perioadă de descreştere. Mă uit în spital, la ATI. Cred că peste încă 30 de zile va fi o scădere, mai aşteptăm încă o lună de zile”, a declarat medicul Alexandru Rafila, deputat PSD, la Aleph News.

Reprezentantul României la OMS este de părere cdă introducerea certificatului verde de călătorie ar trebui realizată fără a produce discriminări.

„Trebuie să existe o facilitate, dar nu trebuie să existe discriminare. Trebuie să se testeze”, a precizat dr. Alexandru Rafila, conform sursei citate.

De asemenea, deputatul PSD a făcut comentarii privind gafele făcute de ministrul Sănătății dovedesc faptul că acesta refuză să-și asume responsabilitatea şi că tot timpul este altcineva de vină. Reprezentantul României la OMS a vorbit în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show” despre situația în care a ajuns ministrul Sănătății deoarece nu cunoștea un ordin al propriului minister.

„Eu văd aceeași lipsă de asumare de responsabilitate de când a fost numit, a căzut în capcana ziariștilor”, a precizat deputatul PSD.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.