Ce-i recomandă Lia Olguța Vasilescu ministrului Stroe

Ce-i recomandă Lia Olguța Vasilescu ministrului Stroe

5.595
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministrul Sportului, liberalul doljean Ionuț Stroe, a fost apostrofat de către fostul edil al Băniei, Lia Olguța Vasilescu, după ce acesta a vorbit într-un interviu, la Oltenia TV, despre baza sportivă existentă la ora actuală în Bănie.   

Lia Olguța Vasilescu a spus, într-un mesaj pe pagina de Facebook, că cei din PNL nu au făcut nimic, pentru Craiova mai ales, în ultimii 30 de ani.

„Ce tare! Un liberal își asumă întreaga bază sportivă din Craiova (stadion de fotbal, polivalentă, stadion de atletism) construită de PSD și trasează sarcini când să se termine stadionul de altetism. Se termină în două luni, că a avut grijă tot PSD de asta… Dar voi, cei de la PNL, ați văruit măcar o lacră de gard în Craiova, în ultimii 30 de ani? Spre știința individului care s-a proptit în scaun de ministru și crede că de acolo poate da ordine PSD, Craiova are deja bazin olimpic, în Parcul Acvatic…Ca să nu mai vorbim că nici nu știe de cine aparține bazinul Laguna Albastră măcar! La muncă, nu la cerșit voturi și la făcut pe șeful!”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.