DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Majoritatea școlilor din județul Dolj a optat pentru testarea elevilor la domiciliu, fiind însă și unități care au hotărât ca elevii să fie testați în instituție sau care au ales varianta mixtă. 

Nouă unități de învățământ au decis ca elevii să fie testați în școală. Procedura se face cu acordul părinților, spun reprezentanții ISJ Dolj.

„Avem și unități care au decis testarea la școală. Sunt nouă instituții care testează la școală, 27 care testează mixt și 516 școli care testează acasă. Se vor face testări la școală la: Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” Craiova, la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Grigorie Teologul” Craiova, la Școala Sanitară Postliceală „Gheorghe Țițeica” Calafat sau la Școala Gimnazială Ilie Murgulescu” Vela și la cele cinci structuri ale acestei unități”, a menționat inspectorul școlar general al ISJ Dolj, Daniel Ion.

În cazul în care părintele refuză ca fiul sau fiica să fie testat/ă, decizia nu are repercursiuni asupra elevului sau elevei. Ei pot participa la cursuri ca până acum.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.