Ce sumă “au scos” Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, la nuntă

Ce sumă “au scos” Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, la nuntă

549
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3.00)

Fostul senator Claudiu Manda (PSD), recent ales pentru Parlamentul European, şi deputatul Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, au primit un dar de nuntă care ajunge la aproximativ 320.000 de euro. De asemenea, cei doi au primit şi „bunuri pentru casă” de aproximativ 30.000 de euro, potrivit Adevărul. 

Claudiu Manda şi-a depus pe 12 iunie noua declaraţie de avere, în acest document fiind trecuţi şi banii primiţi la nunta pe care a avut-o la sfârşitul lunii martie cu Lia Olguţa Vasilescu, deputat PSD şi fost ministru al Muncii.

Conform declaraţiei de avere, Manda şi Olguţa Vasilescu au primit 246.400 de euro, 334.000 lei şi 5.200 de dolari. Adică, dacă transformăm toţi banii în euro, suma primita ca dar de nuntă ar fi la aproximativ 320.000 de euro.

Pe lângă aceşti bani, Claudiu Manda a declarat şi bunuri pentru casă în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

La câteva zile după nuntă, Olguţa Vasilescu a dat detalii despre darul de nuntă. „În mod sigur achităm împrumutul luat de soţ pentru a cumpăra casa (n.r. împrumutul este de 150.000 de euro). O să trecem în declaraţia de avere, o să scriem cu cât am rămas după ce am scăzut cheltuielile. Am vorbit cu cei de la ANAF şi le-am spus că noi vrem să plătim impozitul pe banii primiţi la nuntă. Au spus cei de la ANAF că darurile nu se impozitează“, a afirmat fostul ministru al Muncii.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7532

  Epica ultima fraza din articol.. .

  Darurile nu se impoziteaza.. asa ca Mos Craciun sa tot vina cu daruri.. la copiii cuminti si ascultatori.

  Asa o sa vina si la mine si la altii cu daruri.. pai ce noi suntem mai catolici decat papa?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.