DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cele două sedii ale Primăriei Craiovei vor intra în reabilitare, începând de anul viitor, urmând ca birourile să fie mutate în sediul Centrului Multifuncțional Craiova. 

Edilul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a precizat, joi, în cadrul ședinței ordinare a CL Craiova, că deja a fost demarată activitatea de mutare a arhivei, estimându-se că în luna martie, anul viitor, angajații vor lucra în sediul Centrului Multifuncțional.

Firmele care desfășoară activitatea în acest centru vor trebui să găsească o altă soluție întrucât contractele de închiriere nu vor mai fi prelungite.

„Ne vom muta la Centrul Multifuncțional Craiova. Am avut deja discuții și este singura variantă. Deja am început să mutăm arhiva în subsolul clădirii respective. În luna martie, cel mai probabil, ne vom muta acolo. Mai multe firme de acolo se vor muta. Contractele expiră și nu vor mai fi prelungite. Nu este vorba de reziliere, deși puteam face și acest lucru prin clauza de forță majoră. Nu este cazul. Dacă ne va cere cineva sprijin în privința găsirii unor spații, îl vom oferi. Nu știu însă că există astfel de solicitări”, a menționat Lia Olguța Vasilescu.

Reabilitarea celor două clădiri ale Primăriei Craiova, sediul central și clădirea Palace, se va face cu fonduri provenind dintr-un contract de împrumut de la BERD.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.