Cele mai bune strategii de pariere în cazinourile online de top din...

Cele mai bune strategii de pariere în cazinourile online de top din România

3.382
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ca la orice joc, și la jocurile de noroc online există o strategie prin care poți să obții cele mai bune rezultate. Jocul la păcănele nu pare să aibă nevoie de strategie, până la urmă trebuie doar să rotești, dar îți spunem noi, e mai mult de atât. Pariază la cele mai bune jocuri de noroc online care pot fi găsite aici, iar noi îți oferim câteva ponturi.

Spune-mi ce fel de jucător ești, ca să-ți spun ce bonus să vânezi

Fiecare cazinou online de top din România are oferte de bonusare pentru clienții care-și fac un cont nou. Pe lângă aceste bonusuri de bun venit ai bonusuri de reîncărcare, bonusuri la mesele live, rotiri gratuite la sloturi, bonusuri de loialitate. Oferta este extraordinară ai de unde să alegi, dar când alegi, fii jucător deștept. Dacă rulezi mult la sloturi, vânează bonusurile mari, unde și suma de depunere va fi mare. Dacă pariezi ocazional, găsește bonusuri cu sume mici și termeni de rulaj acceptabili.

Să detaliem, bonusurile mari, foarte ofertante, au condiții de rulaj mai greu de îndeplinit și suma minimă de depunere este și ea destul de mare, în jurul a 100 lei. Inițial 100 de lei nu pare o sumă mare, dar rulajul se va face pe sumă plus bonusul de 100% și va fi undeva la 30x. Deci suma de rulat, pentru a putea scoate câștigul, este importantă, te poate descuraja.

Însă, dacă rotești mult, bonusul este în avantajul tău. Primești încă o dată suma depusă pe care o cheltuiești gratuit. În cel mai pesimist caz, în care nu ai câștiga la nicio rotire, și nu poți îndeplini termenii de rulaj, tu personal nu ai pierdut decât prima sumă depusă. Dar dacă câștigi, și îndeplinești termenii de rulaj, practic cu o sumă minimă depusă ai câștigat până la zeci de mii de lei.

Dacă ești jucător de ocazie vânează bonusurile mici, cu termeni de rulaj acceptabili și valabilitate mare, ca să ai timp să rulezi banii. Pentru jucătorii de ocazie sunt excelente și bonusurile cu rotiri gratuite fără depunere. Atenție, în general pentru a putea scoate câștigurile din rotirile gratuite trebuie să faci o depunere minimă. Oricum, prima strategie este să cunoști bine termenii de rulaj ai bonusului, ca să știi dacă-i poți îndeplini.

Alege jocurile după miza de pariere și caracteristici

Să lămurim o treabă, jocul de păcănele online, la fel ca cel de la aparate, nu plătește mai des dacă bagi sume mai mari. Dar, jocul de păcănele funcționează în funcție de un sistem aleator RNG care este setat să plătească la un anumit rulaj. Dacă crești suma de pariere rata de plată va crește implicit, la fel și valoarea plăților. Normal, dacă un simbol plătește 200x miza, evident va plăti mai bine dacă joci la miză de 1 leu decât dacă joci la miză de 0,1 leu.

Caută jocurile cu caracteristici care-ți aduc rotiri gratuite, simboluri care se extind, multiplicatori. Știe orice jucător, altfel joci când îți intră speciala! Vorbind de speciale, găsești online sloturi la care poți cumpăra speciale, iar asta permite accesul la câștiguri mai repede. Sloturile cu Jackpot sunt pe placul jucătorilor pentru că n-are cum să te fascineze o sumă din șase cifre care trebuie câștigată. Cazinourile legale plătesc toate sumele, dacă nu vor să răspundă în fața ANPC.

Iar dacă te întrebi dacă e bine să joci sau nu la dublaje, află că nu este adevărată teoria că se plătesc la serie, se plătesc tot în funcție de rulaj. Dublajul are 50% șanse de câștig, dacă vrei să riști o faci, dacă nu, ține de bani și rotește mai departe. Ai la fel de multe șanse să câștigi câte ai să pierzi.

Alege jocurile în funcție de cât de fierbinți sunt

Dacă nu ai auzit până acum, jocurile de păcănele pot fi Hot, sau fierbinți – plătesc mai mult decât se investește pe o perioadă foarte scurtă de timp. Altele sunt Cold, reci – adică plătesc mai slab pe o perioadă foarte scurtă de timp. Unele cazinouri online din România au sloturile clasificate după nivelul RTP.

Caută pe pagina principală sau în meniul principal al cazinoului online secțiunea cu sloturi clasificate după nivelul RTP și joacă exact în momentul acela la cele mai Hot. Nivelul mare de plată a unui slot se înregistrează pe o perioadă foarte scurtă, de o oră, așa că trebuie verificat mereu. Starea unui slot se poate schimba rapid, mai rapid decât schimbul valutar pe piața bancară.

Mesele live au cea mai bună rată de plată

Ruleta este jocul cu cea mai bună rată de plată dintre jocurile cu dealer live. În general, jocurile cu dealer live plătesc foarte bine și sunt foarte fair play în cazinourile legale. Dacă trebuie să alegi dintre tipurile de ruletă, alege mai degrabă varianta europeană, clasică, decât cel automat, ai timp să te bucuri mai mult de joc și să-ți analizezi mai bine pariul. Ruleta Lightning este foarte apreciată pe piața românească.

Blackjackul este de departe unul dintre jocurile preferate ale românilor care preferă jocul de masă. Și acest joc are rată de plată excelentă, se joacă în general cu 6 pachete de cărți. În cazinourile românești se joacă variantele clasice, dar sunt și mese cu pariuri laterale, pe care experții nu le recomandă neapărat.

Un lucru absolut sigur este că în cazinourile legale, fie că sunt online sau nu sunt, toate jocurile jucate sunt legale, plătesc corect, sunt verificate de organisme internaționale și nu pot fi niciodată reglate în favoarea cazinoului sau în favoarea unui client anume. Nu te fură nimeni într-un cazinou legal, iar șansele de câștig sunt egale cu ale oricărui alt jucător.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.