Cele mai populare şi sigure metode de depunere la cazinouri online

Cele mai populare şi sigure metode de depunere la cazinouri online

173
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Metodele de plată au fost şi vor rămâne întotdeauna foarte importante pentru jucătorii cazinourilor de profil. Fie că eşti client pe Winbet sau pe orice altă platforma cunscuta în România, foloseşti diverse metode pentru a putea tranzacţiona. Pe unele le cunoști mai bine, în timp ce altele pot părea destul de noi și îți suscită interesul. Pe langa metodele pe care le cunoaștem în România, mai exista și altele care pentru moment nu sunt încă valabile, dar care, cu siguranță că vor apărea în viitorul apropiat.

Carduri de credit/debit

Toată lumea este obişnuită cu aceste carduri, pentru că fără excepţie, toţi încasează salariile sau orice alte plăţi prin intermediul acestora. Sunt cele mai îndemână instrumente bancare, mai ales pentru faptul că nu eşti condiţionat să scoţi bani de la o anumită bancă, practic poţi apela la orice bancomat disponibil fără să plăteşti nici o taxă suplimentară.  Şi pentru că retragerea este momentul atât de aşteptat al fiecărui jucător, cardurile de debit/credit continua să rămână în topul de preferinţe al jucătorilor. Pe piaţa românească financiară se uzitează în special 2 tipuri de carduri:

 • Cele de tip Visa
 • Cele cunoscute sub denumirea de Mastercard

Indiferent de denumirea acestora, ele iţi dau posibilitatea să faci atât depuneri cât şi retrageri de numerar. În cazul în care optezi pentru o depunere necesară alimentării contului tău de jucător, această operaţiune se va realiza instant. Tot ceea ce trebuie să faci este să confirmi băncii emitente că banii sunt destinaţi cazinoului online unde eşti client. Preţ de câteva minute vei constata că suma a intrat în cont, mai puţin comisionul perceput pentru această tranzacţie.

Skrill

Dacă ne raportăm la definiţia clasică, Skrill este o modalitate de plăţi şi de transferuri de bani prin intermediul reţelei de internet. Datorită costurilor reduse de tranzacţionare metoda se foloseşte mai ales în comerţul electronic. Parte din Paysafe Group Limited, metoda a debutat pe piaţa electronică în anul 2001, succesul instantaneu înregistrat făcând-o să fie adoptată şi de către industria de iGaming. Dacă vrei să utilizezi această metodă şi ea este una acceptată de către site, atunci nu trebuie decât să urmezi următorii paşi:

 • Să îţi deschizi un cont Skrill, intrând pe pagina oficială a companiei, unde va trebui să îţi dai acceptul de conformare cu termenii de utilizare şi cu politica companiei privind confidenţialitatea
 • Să încarci fondurile necesare, ţinând cont de metodele de plată adăugate în cont dar şi de existenţa acestora în România
 • Fondurile astfel încărcate vor fi creditate de către companie în contul Skrill
 • Pentru realizarea unei plăţi, deci implicit pentru alimentarea contului de jucător, este necesar să autorizezi plata cu ajutorul datelor care ţin de conectare şi parola
 • Toate tranzacţiile efectuate prin intermediul contului Skrill vor fi comisionate în conformitate cu politica de comisioane aplicată de Skrill

Paypal

Pentru jucătorii de cazinou online, PayPal este un serviciu care le permite atât să primească bani cât să şi îi trimită. Serviciul este destinat utilizatorilor din spaţiul european deci dacă vrei să apelezi la această metodă de plată şi dacă platforma online unde eşti client o acceptă, ai liber să o aplici. Două lucruri sunt importante pentru a accesa acest serviciu:

 • Să ai un device electronic de tip computer, Smartphone sau chiar şi o tabletă
 • Să fi clientul unui provider bun de internet, care să îţi asigure flux neîntrerupt de semnal

Odată ce aceste cerinţe tehnice sunt îndeplinite trebuie doar să îţi deschizi un cont PayPal care cuprinde şi acesta 2 mari condiţii:

 • Să ai vârsta de peste 18 ani împliniţi
 • Să finalizezi procesul de înregistrare cerut de companie

Dacă ai parcurs şi aceşti paşi, te poţi considera mândrul deţinător al unui cont de plăţi PayPal, cu ajutorul căruia îţi poţi alimenta contul de jucător de cazino. Modul în care funcţionează acest sistem de plată este simplu, trebuie doar să transformi bani adevăraţi în bani electronici şi trebuie să faci aceşti pași extrem de simplu:

 • Să plăteşti banii reali în contul PayPal folosind opţiunea de Adăugare Fonduri, care este disponibilă în interfaţa contului
 • Să iniţiezi transferul banilor din contul PayPal în contul de jucător al cazinoului online unde eşti client, de fapt se face o tranzacţie de transfer din contul PayPal personal în contul PayPal al cazinoului
 • Să te încadrezi în limita minimă şi maximă de trimitere a acestor bani, limite care sunt stabilite în termenii şi condiţiile impuse la deschiderea contului PayPal

Cripto-monede

Nu mai este o noutate ca cea mai bună investiţie actuală este în cripto-monede. Actualmente această piaţă „înghite” circa 500 de MILIARDE de DOLARI. Şi totuşi este o metodă rar folosită. Intrarea în lumea criptomonedelor se face însă prin intermediul Wallet, care nu este decât un portofel electronic ce se accesează printr-un cod care reprezintă cheia de utilizare privată.

Din categoria criptomonedelor cea mai cunoscută este fără îndoială Bitcoin ocupând locul 1 ca şi capitalizare în piaţă. Ca să nu intrăm totuşi în termeni tehnici, cazinourile care oferă această metodă financiară de depunere oferă şi elementele de siguranţă care să facă toate aceste tranzacţii posibile şi mai ales sigure. Un lucru este cert, se poate identifica un cazinou online care să ofere această metodă de depunere şi se poate folosi ca şi celelalte existente deja pe piaţă.

Boku

Cu Boku, plățile pot sta foarte diferit! Acum nu mai ai nevoie de card, ci doar de telefon. Depui şi retragi folosind telefonul mobil. Cei care folosesc această metodă de tranzacţionare, au nevoie de un cont bancar din care să îşi poată retrage/depune fonduri pentru a face cumpărături online, pentru a se juca într-un casino online, şi multe altele. În plus, cheltuielile pe care le vei face prin Boku pot să vină şi sub formă de factură lunară, ataşată telefonului mobil.

Sunt aceste metode de depunere cele mai sigure din acest moment? Cu siguranţă da, mai ales prin prisma „vechimii” de care dau dovadă. Sunt de ceva vreme în atenţia cazinourilor online şi faptul că li se permite jucătorilor să le folosească nu fac decât să întărească încrederea de care acestea se bucură. Alege metoda cea mai potrivită, depune banii necesari jocului şi adu în cont cât mai repede câştigurile dorite!

1 COMENTARIU

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.