Cele mai populare tematici pentru jocurile de păcănele

Cele mai populare tematici pentru jocurile de păcănele

716
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Toată lumea a auzit cu siguranță de jocurile de păcănele, fie ele în formatul clasic, la cazinourile terestre, fie, mai nou, în format video, parte din ofertele cazinourilor online.

Desigur, și aici sunt preferințe variate, tematici favorite, nivel de complexitate sau grafici deosebite, care însumează un set de criterii pe baza cărora sunt făcute topuri și clasamente.

Jocurile de acest tip au luat o amploare fantastică în ultimii ani, în special de când au cucerit lumea online, fiind un izvor permanent de noi tematici și noi provocări. Totuși, în ciuda faptului că marii producători din domeniu se întrec să aducă pe piața de profil cele mai interesante și bine construite păcănele, pentru majoritatea jucătorilor există câteva tematici care nu pot fi detronate de nimic nou.

Un exemplu în acest sens este  Shining Crown – slot online cu coroane aflat pe poziții fruntașe în multe topuri din întreaga lume.

Această tematică pare a fi extrem de familiară jucătorilor, din moment ce este încă în preferințele acestora de ceva vreme.

Dar gusturile diferă de la om la om, așa că putem identifica alte câteva subiecte favorite care duc jocurile respective în topuri.

Istoria antică, eroii și zeii Egiptului Antic sau Greciei Antice se numără printre cele mai căutate tematici

Acest tip de jocuri video cu tematică istorică ține locul fruntaș de mult timp. Fie că vorbim despre zeii Greciei antice sau eroii din antichitate, multe dintre poveștile pe care le derulează aceste păcănele sunt foarte bine realizate. Grafica și efectele sonore, în concordanță cu tematica, au câștigat aprecierea celor pasionați. Este o tematică cu adevărat ofertantă și nu prea ai cum să te plictisești de asemenea povești și variațiuni pe subiect.

 De la filme, la jocuri – doar un pas

Desigur, pentru cinefili există mereu loc de mai mult. Orice actor favorit sau serie de filme pe care o adori, este acum la dispoziția ta și sub forma unui joc video de tip sloturi. Pentru această tematică a filmelor provocările sunt permanente. Jocurile care apar se bazează pe eroi și eroine din filmele favorite. Ce poate fi mai interesant decât să ”joci” alături de personajul tău favorit în aventura din jocul preferat?

În mod clar, atunci când pasiunea ta se regăsește și în alte domenii, vei aprecia nivelul de performanță la care unele jocuri sunt duse.

Aventură și suspans – una dintre cele mai căutate tematici de sloturi

Dincolo de faptul că ideea de labirint, escape room, rezolvarea de mistere și enigme este acum extrem de populară pentru diverse categorii de divertisment, această tematică dedicată celor care iubesc aventurile și misterul se află în top 5 tematici de păcănele.

 

Poți să te distrezi online cu jocul favorit, identificat prin cele mai cunoscute personaje sau subiecte de acest tip. Adrenalina rezolvării misterului este doar un extra cadou.

Tematica fructelor – sau sloturile preferate ale nostalgicilor

Se știe că printre primele tipuri de jocuri de păcănele clasice inventate, pe vremea când cazinourile terestre erau la putere, se numără jocurile cu tematica fructe. Mulți nostalgici consideră încă această reprezentare ca fiind numărul unu în topurile dintotdeauna.

Desigur, lucrurile au evoluat mult de atunci, din toate punctele de vedere. Totuși această temă a fructelor însoțite de cifra 7 norocoasă, poate simbolul cel mai cunoscut al sloturilor, rămâne în topul preferințelor din întreaga lume.

Ca idee generală

Am putea petrece ore întregi vorbind mult despre toate temele interesante traduse în jocuri de marii producători. Cu o gamă atât de largă de opțiuni, unele diagrame pot fi diferite, mai ales dacă le privim ca un întreg, de la un continent la altul, de la o cultură la alta, ar diferi.

Cu toate acestea, cele mai atractive și de interes pentru majoritatea covârșitoare a entuziaștilor sunt cele prezentate mai sus.

Care este tema ta preferată?Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.