Cercetat după ce a încercat să dea mită unui polițist

Cercetat după ce a încercat să dea mită unui polițist

1.744
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 64 de ani, din Goiești, a fost prins în flagrant, duminică, în timp ce oferea suma de 1.000 de lei unui ofiţer de poliţie, pentru a nu întocmi actele de constatare a unei infracţiuni săvârşită de fiul său care conducea băut.

Un echipaj rutier, format dintr-un ofiţer şi doi agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Dolj – Serviciul Poliţiei Rutiere, au oprit, pe DN 6B, în comuna Goieşti, un bărbat care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind condus de către echipajul de poliţie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, conducătorul auto a refuzat recoltarea probelor biologice, iar tatăl acestuia, care a ajuns ulterior la spital, a promis ofiţerului de poliţie suma de 3.000 de lei şi bunuri constând în produse de origine animală, pentru a nu constata infracţiunea săvârşită de fiul său. Oferta  a fost refuzată de poliţist.

Ca urmare a sesizării, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, au realizat prinderea în flagrant a conducătorului auto. Bărbatul a fost prins în flagrant imediat după ce a dat suma de 1.000 de lei ofiţerului de poliţie.

În cauză, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a emis ordonanţă de reţinere a inculpatului pe o perioadă de 24 de ore în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită iar, ulterior, a fost prezentat Tribunalului Dolj care a dispus cercetarea sub control judiciar.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.