Cercetat penal pentru furt de energie electrică

Cercetat penal pentru furt de energie electrică

3.856
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Siliştea Crucii, este cercetat penal după ce a fost prins că fura energie electrică, având o instalaţie improvizată care îi permitea acest lucru.   

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, la verificările efectuate luni, la domiciliul bărbatului, au participat poliţişti şi specialişti în domeniul energiei electrice.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, împreună cu specialişti din domeniul energiei electrice, au depistat un bărbat de 33 de ani, din Siliştea Crucii, care era racordat ilegal la reţeaua electrică de distribuţie prin intermediul unei instalaţii clandestine, confecţionată artizanal, ce alimenta instalaţia electrică a locuinţei”, a declarat Grădinaru.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt de energie electrică şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.