DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe bunuri au fost ridicate, miercuri, de către polițiștii doljeni, în urma unei percheziții efectuate la domiciliul unui tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna doljeană Calopăr, bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, tânărul și alți doi bărbați ar fi spart un magazin din Rast și ar fi furat produse în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

„Poliţiştii au găsit la această locaţie şi au ridicat mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârşirea de infracţiuni, în valoare de aproximativ 10.000 lei. Poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 20/21 martie, tânărul, însoţit de alţi doi bărbaţi, de 22, respectiv 19 ani, ar fi pătruns într-un magazin general, din Rast şi ar fi sustras produse în valoare de aproximativ 5.000 de lei. De asemnea, în urma percheziţiei dimiciliare, au fost găsite și ridicate 2 telefoane mobile, care ar fi fost sustrase de la un punct de lucru al unei societăţi comerciale, din comuna Bârca”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.