DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Lia-Olguța Vasilescu a semnat, luni, Certificatul de Urbanism pentru reabilitare și consolidare corp central Colegiul Național Carol I și Opera Română Craiova.

În baza acestui document, proiectantul va elabora documentația necesară obținerii avizelor solicitate prin certificat: gaze naturale, Salubritate, Poliția Rutieră, securitate la incendiu, de la Direcția Județeană pentru Cultură Dolj, avizul Arhitectului Șef al județului Dolj, pentru studiile geo-tehnice – dacă este cazul, dar și de la autoritatea competentă pentru protecția mediului înconjurător.

Săptămâna aceasta va veni, la Craiova, reprezentantul asocierii căreia i-a fost atribuit, prin licitație, contractul de proiectare cu execuție.

„Primăria Craiova a lucrat și a asigurat toate actele necesare – de la certificate de urbanism până la actualizarea DALI (Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție), noi am făcut expertiza și tot noi am realizat proiectul tehnic, punând documentația finală la dispoziția Companiei Naționale de Investiții, care doar a organizat procedura de achiziție. De altfel, Primăria Craiova cofinanțează lucrările de reabilitare a Colegiului Carol I cu peste 1,3 milioane lei pentru rețele exterioare (apă, canalizare menajeră, canalizare pluvială, stație de pompare) și amenajare curte interioară, iar săptămâna aceasta îi așteptăm la Craiova pe reprezentanții asocierii, pentru a le înmâna certificatul de urbanism și pentru a demara lucrările de proiectare”, a declarat primarul Lia-Olguța Vasilescu.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.