DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un cetățean sirian care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind documente de identitate care aparțineau altei persoane, a fost depistat, miercuri, de către poliţiştii de frontieră doljeni, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat Feroviar. 

Tânărul s-a prezentat în vamă, prezentând, cu ocazia controlului, un permis de ședere având însemnele autorităților din Germania.

Din studiul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră doljeni au constatat faptul că bărbatul nu este persoana din fotografiile actelor.

Actele aparțineau fratelui tânărului respectiv.

„Ca urmare a celor constatate, a fost efectuat controlul amănunţit asupra persoanei și a bagajelor acesteia, fiind descoperit un document temporar pentru solicitanți de azil emis de autoritățile din Bulgaria. Din acesta reiese că persoana prezentă la control este cetățean sirian, în vârstă de 21 de ani. În cadrul cercetărilor, tânărul a declarat că documentele prezentate aparțin fratelui său și intenționa în acest mod fraudulos să ajungă în Germania”, arată Poliția de Frontieră Calafat.

Călătoria bărbatului a fost întreruptă și conform protocolului româno-bulgar, aceasta a fost preluată de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.