Cetățeni turci, prinși cu acte false la Frontiera Calafat

Cetățeni turci, prinși cu acte false la Frontiera Calafat

1.269
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei cetăţeni turci care au încercat să intre ilegal în România, folosind cărţi de identitate emise de autorităţile din Bulgaria, ce aparţineau altor persoane, au fost prinși, noaptea trecută la Frontiera Calafat. 

Pe sensul de intrare în țară s-a prezentat, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, un cetăţean bulgar. Şoferul era însoţit de trei bărbați, care au prezentat la controlul de frontieră cărţi de identitate emise de autoritățile bulgare.

„Cu ocazia verificării documentelor, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la fotografiile cărţilor de identitate prezentate de pasageri, fapt pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că documentele pe care persoanele în cauză le-au prezentat, aparțineau altor persoane”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Cei trei bărbați au declarat că intenţionau să ajungă în Germania şi au recurs la această metodă deoarece nu deţineau vize de călătorie.

Călătoria acestora a fost întreruptă, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, şoferul şi cei trei cetăţeni turci au fost preluaţi de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.