Charter către Antalya din CRAIOVA în această vară

Charter către Antalya din CRAIOVA în această vară

4.719
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenția de turism Prestige Tours Internațional, lansează pentru vara anului 2018 zborul direct, charter, cu destinatia Antalya, de pe Aeroportul Internațional Craiova.

Zborul charter va fi operat în parteneriat cu compania aeriană ATLAS GLOBAL, începând cu 1 iunie și va dura până pe 14 septembrie 2018, avand o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de vineri.

Prețul pentru pachetele turistice către Antalya începe de la 297 euro/persoană, cu toate serviciile si taxele incluse, astfel: transport cu avion cursă charter, 7 nopți cazare și masă conform hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală si Storno precum și asistență turistică în limba română.

„Anul trecut am observat o cerere mare pentru pachetele turistice pe destinația Antalya, cu plecare din zona de sud-vest a țării. Ca urmare, am conceput pentru 2018, pachete turistice cu zbor charter, având punct de pornire, Aeroportul International Craiova.

Astfel, o vacanță în Antalya cu avionul poate costa, vara aceasta, cât o vacanță cu autocarul în Grecia sau Bulgaria, însă cu servicii net superioare.” spune Elena Anghel.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.