Chirurgul Eugen Georgescu, director prin concurs, la Spitalul Județean de Urgență Craiova

Chirurgul Eugen Georgescu, director prin concurs, la Spitalul Județean de Urgență Craiova

10.597
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Medicul Eugen Georgescu este, începând de marți, directorul Spitalului Județean de Urgență Craiova, obținând la concursul organizat pentru ocupare acestei funcții nota 9,31.

Eugen Georgescu a fost singurul candidat, acesta prezentând proiectul de management în data de 28 ianuarie, rezultatul final fiind afișat marți.

Pentru acest post a mai depus dosarul și medicul urolog Mugur Riza, cel care și-a și pierdut locul de muncă din cauza scandalurilor provocate în cadrul unității spitalicești, dar a fost respins întrucât nu a îndeplinit toate condițiile pentru a candida.

Eugen Georgescu a fost manager interimar al spitalului din Bănie timp de aproximativ patru luni, înlocuindu-l pe Alin Demetrian. Georgescu este șef de lucrări și medic primar chirurg, fiind fiului marelui chirurg, Ion Georgescu.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    173

    Am fost la un pas de moarte(operat de apendicita 1data de el și încă 3 operații de taicaso)datorită acestui chirurg care a intrat fără rezidențiat datorită tatăl lui Georgescu Ion(fost profesor etaj 5 Craiova)și acum tatăl lui l-a băgat și manager nu doar chirurg iar poliția de la IPJ Dolj nu ia nici o măsura(sunt 2-3 buni pe acolo pe meserie)din cauza sistemului Dragnea …Țara cu oameni de Cacat …cancer la toți medicii care cer spaga pe fata si după te omoară …și diabet celor care ia spaga cu perdea …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.