Chiulangii, duși de poliție, înapoi, la ore, prin biroul directorului

Chiulangii, duși de poliție, înapoi, la ore, prin biroul directorului

3.140
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Buni de (contra)exemplu! Tocmai când chiulise, un grup de elevi de clasa a X-a și a XII-a, ai unui unui liceu din Craiova, a dat nas în nas, pe o stradă din apropiere, cu un grup de polițiști care participau la o acțiune pentru siguranța în școli. Oamenii legii i-au redirecționat către biroul directorului, apoi înapoi, la cursuri.

Polițiști de la ordine publică, rutieră, investigații criminale și prevenirea criminalității au desfășurat, joi, o acțiune al cărei scop principal a fost creșterea siguranței în incinta și în zona unităților școlare. 180 de unități de învățământ din județ, inclusiv din perspectiva respectării prevederilor din domeniul sistemelor de securitate, au fost verificate, la fel și 190 de unități de alimentație publică existente în zona adiacentă a școlilor. Ocazie cu care au depistat și 65 de elevi care absentau de la cursuri.

Polițiștii au desfășurat activități și la ore unde au făcut recomandări  privind siguranța rutieră, mediul on-line, siguranța acasă, la școală și la joacă.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 106 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 36.000 de lei.

Foto: IPJ Dolj



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.