DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Preajba, a rămas fără permis de conducere, pentru 120 de zile și a și fost amendat, după ce a fost prins circulând cu viteza de 120 km/h, pe o stradă din Craiova. 

Potrivit IPJ Dolj, șoferul a fost depistat conducând mașina, cu o asemenea viteză, pe Bulevardul Ilie Balaci din Craiova.

„Poliţiştii au depistat un bărbat de 40 de ani, din Preajba, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Ilie Balaci, din Craiova, cu viteza de 120 km/h. Cel în cauză a fost sancționat conform O.U.G. 195/2002, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile”, arată IPJ Dolj.

Ieri, poliţiştii doljeni au aplicat 125 de sancţiuni contravenţionale, din care 60 pentru viteză neregulamentară, două pentru depăşiri neregulamentare şi 63 pentru alte abateri, în valoare totală de peste 22.000 de lei.

De asemenea, aceștia au reţinut cinci permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.