Circulația tramvaielor și autobuzelor va reveni la normal

Circulația tramvaielor și autobuzelor va reveni la normal

1.939
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SC RAT SRL revine, începând cu 15 mai, la programul de transport local de dinainte de declararea stării de urgență, în urma deciziei de joi a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Craiova. Diferența o vor face măsurile de protecție. În fiecare mijloc de transport, pe lângă vatman sau conducătorul auto, se va mai afla o persoană care se va asigura că sunt respectate regulile.

În scopul prevenirii contaminării pasagerilor și a personalului care activează în transportul public local, RAT SRL va lua măsuri pentru asigurarea condițiilor de protecție a călătorilor, distanțării sociale, igienizării și dezinfectării mijloacelor de transport, cu stabilirea procedurilor și protocoalelor din interiorul acestora, a gradului și modului de ocupare, a regulilor de conduită pentru personalul propriu și pentru pasageri, cât și pentru informarea corespunzătoare a acestora.

Pentru realizarea măsurilor de mai sus, SC RAT SRL va dispune suplimentarea personalului din mijloacele de transport în comun care va însoți conducătorul auto/vatmanul și ajută la îmbarcarea/debarcarea călătorilor și asigură respectarea gradului de ocupare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.