Circulație întreruptă pe sub pasajul din centrul Craiovei, după ce un șofer...

Circulație întreruptă pe sub pasajul din centrul Craiovei, după ce un șofer turc a lovit, cu TIR-ul, bara de limitare

3.231
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Circulația rutieră pe sub pasajul din Craiova a fost întreruptă, luni, timp de aproximativ o oră, după ce un șofer turc nu a respectat semnificația indicatorului care limitează accesul vehiculelor mai înalte de 3,5 metri, lovind bara de limitare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, șoferul a fost amendat cu suma de 1.305 lei.

„Un cetățean turc a condus un TIR, pe strada Arieș, către Carol I și la intrarea în pasajul subteran nu a respectat semnificația indicatorului care limita accesul vehiculelor cu înălțimea mai mare de 3.5 metri, lovind bara de limitare acces a pasajului”, a declarat Grădinaru.

Acesta transporta produse electrocasnice și se deplasa către Satu Mare. Conducătorul TIR-ului a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.305 lei. Circulația a fost reluată în zonă, după aproximativ o oră.

Foto arhiva.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Rocker
    Data de inscriere
     21-10-2005
    Locatie
     Anfield Road
    Mesaje
    2427

    Purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, vorbeste din auzite, sau spune un adevar? Indicatorul limiteaza accesul vehiculelor sub 4m, nu sub 3.5m; cel putin asta se vede in poza.
    Pana la urma, cum este?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.