Circulație rutieră închisă pe mai multe străzi din Craiova, în seara alegerilor

Circulație rutieră închisă pe mai multe străzi din Craiova, în seara alegerilor

2.300
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Primăriei Municipiului Craiova anunţă că, începând cu data de 06  decembrie 2020 ora 1800 până pe data de 07 decembrie 2020 ora 0800 se închide circulaţia rutieră, pe perioada desfăşurării activităţii de preluare a buletinelor de vot de la secţiile de votare, pe mai multe străzi din oraș. 

Potrivit autorităților, străzile unde circulația rutieră va fi închisă sunt următoarele:

  • Popa Şapcă;
  • A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Arieş;
  • Olteţ, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Theodor Aman şi intersecţia cu str. C.S.Nicolaescu-Plopşor;
  • Theodor Aman, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Olteţ şi intersecţia cu str. A.I.Cuza precum şi pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. A.I.Cuza şi aleea Teatrului;
  • C.S. Nicolaescu-Plopşor, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. A.I.Cuza şi intersecţia cu str. Olteţ;
  • Unirii, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.

Și în data de 1 Decembrie, intervalul orar 10.30-14.00, se va închide circulaţia rutieră pentru desfăşurarea ceremoniei militare dedicată celebrării Zilei Naţionale a României pe  următoarele străzi: A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Arieş; Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza; Popa Şapcă.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a activităţii, aceste autovehicule vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere”, anunță reprezentanții Primăriei Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […] Reprezentanții Primăriei Municipiului Craiova anunţă că, începând cu data de 06  decembrie 2020 ora 1800 până pe data de 07 decembrie 2020 ora 0800 se închide circulaţia rutieră, pe perioada desfăşurării activităţii de preluare a buletinelor de vot de la secţiile de votare, pe mai multe străzi din oraș, conform craiovaforum.ro. […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.