DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Spitalului de Pneumoftiziologie Leamna i-a fost alocată suma de 200.000 de lei, din bugetul Consiliului Județean Dolj, pentru achiziționarea de materiale de protecție, dezinfectanți și aparate de ventilare mecanică. 

Spitalul din Leamna, aflat în subordinea CJ Dolj, a fost stabilit drept spital suport pentru Spitalul de Boli Infecțioase «Victor Babeș» din Craiova, urmând să preia pacienții internabili, cu patologie respiratorie și tuberculoză activă.

Banii alocați de CJ Dolj vor fi utilizați pentru achiziția materialelor de protecție a personalului și pentru cumpărarea aparatelor de ventilare mecanică a pacienților.

„Am dispus alocarea către spitalul din subordinea CJ Dolj a unei sume totale de 200.000 de lei, jumătate pentru achiziționarea de materiale de protecție și dezinfectanți, jumătate pentru dotarea cu aparate de ventilare mecanică a pacienților. Din nefericire, deși ani la rândul am așezat domeniul sănătății în centrul preocupărilor noastre, ne vedem acum puși în situația în care legislația existentă nu ne permite implicarea în activitatea și managementul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, care aparține Ministerului Sănătății. Urmărim cu mare atenție eventualele modificări ale cadrului legislativ și, dacă se va crea posibilitatea de a sprijini financiar această unitate, o vom face cu toată celeritatea”, a anunțat președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, în cadrul ședinței ordinare de joi.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.