CJ Dolj vine cu explicații în privința deszăpezirii

CJ Dolj vine cu explicații în privința deszăpezirii

888
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Dolj explică, într-un comunicat de presa, care va fi situația deszăpezirii în județ, în această iarnă. 

„Încheierea unui acord-cadru pentru deszăpezirea drumurilor județene nu se impune, întrucât această activitate este realizată de Societatea pentru Lucrări de Drumuri și Poduri Dolj S.A. (societate la care Consiliul Județean Dolj este acționar majoritar), în baza unui contract încheiat în acest sens, a cărui durată a fost prelungită pe o perioadă de 5 ani, în luna octombrie.

Societatea pentru Lucrări de Drumuri și Poduri Dolj S.A. are capacitatea să asigure întreținerea drumurilor județene în iarna 2019 – 2020, dispunând în prezent de 98 de utilaje pregătite pentru intervenție, fie din dotarea proprie, fie asigurate în baza celor 31 de contracte de închiriere deja semnate.

De asemenea, trebuie menționat faptul că a fost elaborat „Planul operativ privind prevenirea și combaterea înzăpezirii pe drumurile publice pentru iarna 2019 – 2020“, documentație care a fost înaintată Instituției Prefectului Județului Dolj de către Consiliul Județean Dolj încă de la începutul lunii octombrie.

Facem precizarea că Societatea pentru Lucrări de Drumuri și Poduri Dolj S.A. are deja încheiate contractele de aprovizionare pentru cantitatea integrală de materiale antiderapante prevăzute în planul operativ (7.700 de tone de nisip și 3.400 de tone de sare) și dispune la această dată, în depozitele proprii, de 1.300 de tone de nisip și 725 de tone de sare, astfel încât poate interveni în orice moment în care situația o impune.

În concluzie, nu există nicio problemă în privința pregătirii și organizării activității de deszăpezire a drumurilor județene din Dolj pentru iarna 2019 – 2020, nici înainte, nici după data de 1 ianuarie 2020”, se arată în comunicat.

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  274

  Va spun eu explicatia. N-au cazut la pace cu parandaratul cerut ca sa ia contractul firma x.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.