Claudiu Manda va candida la alegerile europarlamentare. BPJ al PSD Dolj, susținere...

Claudiu Manda va candida la alegerile europarlamentare. BPJ al PSD Dolj, susținere totală

7.505
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Senatorul Claudiu Manda va candida la alegerile europarlamentare, reprezentanții Biroului permanent judeţean al PSD Dolj votând, sâmbătă, în unanimitate susținerea acestuia.

Senatorul Claudiu Manda va candida la alegerile europarlamentare, acesta fiind susținut, cu unanimitate de voturi, de către reprezentanții Biroului permanent judeţean al PSD Dolj.

Social democrații doljeni s-au întâlnit la Centrl Multifuncțional din Craiova, toți fiind de acord cu această propunere.

„BPJ al PSD Dolj, astăzi, 16 februarie 2019, în unanimitate, a votat candidatura domnului Claudiu MANDA la alegerile europarlamentare”, este anunțul făcut pe pagina de Facebook a filialei social democrate din Dolj.

Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, plasarea lui Manda pe un loc eligibil la europarlamentarele din 26 mai face parte dintr-o înțelegere a Liei Olguța Vasilescu cu șeful PSD, Liviu Dragnea.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7321

  Toti la VOT la urmatoarele alegeri !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.