Clinica de Neurologie II, modernizată

Clinica de Neurologie II, modernizată

3.566
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Clinica de Neurologie II a Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova a fost reabilitată și modernizată cu fonduri de la bugetul local, investiţia fiind inaugurată, joi.

Lucrările au vizat un întreg etaj, potrivit primarului Craiovei, Mihail Genoiu, urmând ca și alte spații să beneficieze de renovare.

„Primăria Craiova continuă investițiile în sănătate. Astăzi am inaugurat investițiile făcute la Clinica de Neurologie 2 din cadrul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Un întreg etaj a fost renovat și modernizat dar și dotat cu mobilier specific și aparatură“, a spus Genoiu.

Saloanele și coridoarele au fost reparate și igienizate, potrivit conducerii spitalului, iar instalația electrică a fost înlocuită în totalitate.

„Această investiție este extrem de importantă, atât pentru personalul care lucrează aici, care trebuie să muncească într-un mediu cât mai plăcut și să vină cu drag în secție, dar și pentru pacienții noștri care sunt tratați acum în condiții civilizate”, a menționat Valerica Tudorică, șef Secție Neurologie II.

În Clinica de Neurologie a Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova ajung peste 170 de pacienți lunar. Mai mult de jumătate dintre aceștia au suferit un accident vascular cerebral (AVC).



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.